Telfort Webmail inloggen

Inloggen op Telfort Webmail kun je overal ter wereld vanaf een smartphone, pc of tablet. Je logt heel eenvoudig in met je gebruikersnaam of loginnaam en wachtwoord. Wil je makkelijk en veilig op Telfort webmail inloggen? Scrol dan snel naar beneden.

Over TELFORT

Telfort is een dochter van KPN. Het bedrijf is als 1996 opgericht, is een tijdje weggeweest omdat het toen O2 heette, maar is na een paar jaar teruggekomen op de Nederlandse markt. De boodschap van Telfort is simpel: gewoon internetten en bellen tegen lage tarieven. Internet van Telfort is snel en betrouwbaar en verloopt via het KPN-netwerk, zonder datalimieten. Van Telfort krijg je een gratis draadloos modem in bruikleen. Webmail maakt standaard deel uit van het internetpakket. Zo kun je overal bij je e-mail, onafhankelijk van je internetverbinding thuis.

Gegevens Webmail telfort

Je gebruikersnaam of loginnaam heb je in de brief of mail bij aanvang van je abonnement gekregen. Het bijbehorende wachtwoord (dat je zelf kunt en eigenlijk ook moet vervangen) stond in een aparte brief.

Behalve @telfort-mailadressen is het ook mogelijk dat je een ouder mailadres hebt dat nu door Telfort wordt beheert. Zoals @tiscali.nl of @12move.nl.

Wat moet je doen als je de bevestigingsbrief of mail niet meer hebt?

  • Maandelijks krijg je een mail van Telfort waarin staat dat je factuur klaarstaat in Mijn Telfort. In deze mail vind je je gebruikersnaam.
  • Log in op Mijn Telfort.  Bij Instellingen Internet zie je dan jouw e-mailadres staan. Dit e-mailadres is je loginnaam voor webmail van Telfort.

Inloggen Telfort Webmail

Inloggen op je Telfort webmail is heel makkelijk.

  • Je vult je gebruikersnaam of loginnaam in zonder @telfort.nl of @telfortglasvezel.nl. Het systeem vult dit automatisch aan.
  • Daaronder vul je jouw wachtwoord in.

Via de onderstaande link sturen we je direct door naar het inlogscherm van Telfort Webmail over een beveiligde verbinding.

INLOGGEN TELFORT WEBMAIL

2 gedachten over “Telfort Webmail inloggen”

Plaats een reactie