Instagram inloggen

Instagram is een van de populairste apps van dit moment. Het is een sterk visueel ingesteld sociaal medium. Door het uploaden van foto’s en video’s kom je met anderen in contact. Je hebt de mogelijkheid om je account af te schermen, zodat alleen vrienden je foto’s en video’s kunnen zien.

Instagram is bedoeld voor gebruik op je smartphone. Inloggen hoef je hier maar één keer te doen, daarna logt de app je automatisch in. Als je uit wilt loggen, doe je dat door naar instellingen te gaan en daar helemaal naar beneden te scrollen en op ‘afmelden’ te tikken. De volgende keer dat je Instagram opent, moet je dan eerst inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

INLOGGEN Instagram

Maar je kunt ook via een browser inloggen op Instagram. Zo kun je vanaf je pc, tablet of desktop-pc de tijdlijn van je vrienden bekijken, foto’s liken en commentaar geven. Wat via de browser niet kan is zelf updates plaatsen.

Inloggen op Instagram via een browser

Zo kun je inloggen op Instagram:

  1. Ga naar instagram.com in je browser.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord (of je telefoonnummer of e-mailadres) in. Je kunt je ook aanmelden met je Facebook-account.
  3. Klik op aanmelden en het systeem logt je in op jouw account.

 

Het kan zijn dat je meerdere accounts op Instagram hebt (je kunt tot 5 accounts aanmaken). Je moet dan eerst uitloggen met je ene account, om je via je andere account aan te melden.

Direct inloggen op Instagram? Via de onderstaande link sturen we je direct door naar het inlogscherm van Instagram over een beveiligde verbinding.

INLOGGEN INSTAGRAM